Bruiloft Steven en Zoe Lokaal 55

Op 2 juni, een heerlijk zomerse dag gaven Steven en Zoë elkaar het jawoord bij Lokaal55 te Sneek. Na het drukke dag programma, konden bruidspaar en alle gasten 's avonds nog even genieten van een spetterend feest! De avond begon met een leuke verassing voor het bruidspaar. Jandino Asporaat feliciteerde het bruidspaar via een videoboodschap. Daarna werd het spel Alles kan kapot gespeeld (bekend van de Dino show). 
Gelukkig bleek het kersverse bruidspaar een hoop van elkaar te weten. Terwijl DJ Feiko de ene hit na de andere hit draaide legde onze partyfotografe/videografe Jessica het feest vast.  Ook konden de gasten met wat leuke attributen op de foto in onze fotostudio. Wat ons betreft een feest voor in de boeken! Namens het hele Superbruiloft team wensen wij Zoë en Steven veel geluk samen. Check hier de leuke videoclip van dit feest.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid