Bruiloft Albert en Brechtje vd Valk Wolvega

Vandaag hadden Albert en Brechtje de primeur als eerste te trouwen in de prieel in te achtertuin van Hotel Van der Valk in Wolvega. En 's avonds ging het feestje verder in de feestzaal, waar zijn samen met familie en vrienden hun bruiloft vierden. Nadat de gasten met een drankje en een hapje waren ontvangen was het tijd voor het bruidspaar om de dansvloer te openen. Dit gebeurde op goed ingestudeerde wijze op het nummer Nothing Else Matters van Metallica. Muziek in een genre dat vanavond veelvuldig te horen zou zijn: rock. Aangevuld met muziek uit de jaren 90 en lekkere foute Duitse après-ski  was het een gezellige boel op de dansvloer. En toen bij hoge uitzondering op verzoek van de gasten Liever te dik in de kist voorbij kwam ging de hele dansvloer in polonaise door de zaal. Niet alleen de muziek van dj Hendrik, maar ook het fotohoekje met partyprops van partyfoto/videograaf Marc viel in de smaak bij de gasten. De avond werd knallend afgesloten op een paar heerlijke happy hardcore nummers. Het was een prachtige dag die op een manier werd afgesloten die helemaal paste bij dit bruidspaar. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Albert en Brechtje heel veel geluk samen. Check hier de videoclip van deze mooie dag!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid