Bruiloft Arnoud en Anniek Blesdijke

Vrijdag 15 september 2017 is een bijzondere dag voor Arnoud en Anniek. Het is de dag waarop zij elkaar het ja-woord hebben gegeven. De weergoden waren goedgezind en ruilden het stormachtige weer om voor een mooie nazomer dag in september. Midden in de weilanden van het mooie Blesdijke staat het melkveebedrijf van Arnoud en Anniek. Een sfeervol aangeklede schuur deed dienst als een unieke feestlocatie. Zowel de ceremonie, het buffet als het feest konden allemaal op eigen terrein plaatsvinden. Vanaf negen uur druppelden de avondgasten langzaam binnen. Er werden handen geschud, gekust en bij gekletst. Toen alle avondgasten waren gearriveerd en gesetteld was het tijd voor stukjes. De ‘politie’ en de ‘CIA’ hebben een grondig verhoor afgenomen van het kersverse bruidspaar en er zijn interessante bevindingen gedaan. Ook is er een mooi lied voorgedragen en werd er een mooi cadeau gegeven door de familie. Nadat het bruidsboeket in de handen van een ongetrouwde vrouw was geland kon het feest echt los gaan. DJ Johan heeft de hele avond een mix van oude en nieuwe muziek gedraaid en alle gasten rijkelijk vermaakt. Hij zorgde dat de dansvloer goed gevuld was en draaide veel verzoeknummers. Het was één groot feest! Namens het team van Superbruiloft wensen wij Arnoud en Anniek heel veel liefde en geluk toe.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid