Bruiloft Doede en Marjan Molkwerum

Het bruidspaar van vandaag is voor ons geen onbekende. Voor drie van haar tante-zeggers hebben we de afgelopen jaren al een superbruiloft mogen verzorgen, maar vandaag was het de grote dag voor Marjan zelf. Marjan en Doede vieren hun bruiloft op een toch wel bijzondere plek: Camping ‘t Séleantsje in Molwerum, een gehuchtje aan het IJsselmeer, gelegen tussen Hindeloopen en Stavoren. Op speciaal verzoek van het bruidspaar zal er vanavond een hoofdrol zijn weggelegd voor muziek uit de jaren 70 en 80, afgewisseld met enkele nummers van de Ierse folkband de Dublinners. Muziek die ook zeker bij de gasten in de smaak valt, want vanaf de openingsdans tot de laatste nummers is het gezellig druk op de dansvloer. Ook hebben we vanavond onze speciale fotostudio meegenomen, waar ook uitgebreid gebruik van gemaakt wordt. Het wordt een heerlijke ongedwongen feestavond, met ruimte om te dansen, lekker gek op de foto te gaan, maar ook zeker om even gezellig bij te praten met familie en vrienden. Zoals een echte superbruiloft hoort te zijn! Namens het hele team wensen we Marjan en Doede samen heel veel geluk toe. Check hier de videoclip van deze superbruiloft!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid