Bruiloft Gert Jaap en Wimke De Pleats

Het zonnetje schijnt nog heerlijk op deze mooie nazomerdag, als we aankomen bij De Pleats in Burgum: een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke pronkkamers en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Hier vieren Gert Jaap en Wimke vanavond hun bruiloft. Direct na de felicitaties weten al veel gasten onze fotostudio te vinden, waar onze fotograaf Jessica verschillende leuke partyprops bij het fotohoekje heeft uitgestald en iedereen feestelijk fotografeert. Bij gebrek aan een openingsdans wordt de dansvloer gezamenlijk, zingend en springend geopend door bruidspaar en gasten. DJ Hendrik weet met een mix van Nederlandse feestmuziek, après-ski en wat jaren 90 klappers de sfeer er al snel in te krijgen, waardoor veel mensen de dansvloer weten te vinden. Natuurlijk blijft een polonaise niet uit en op het welbekende "Schatje mag ik je foto" gaat ook onze fotolijst de zaal weer rond. Een avond met vele hoogtepunten, die door het bruidspaar, omringd door familie en vrienden met "You never walk alone" wordt afgesloten op de dansvloer. Als daarna "Het laatste rondje" van Andre Hazes klinkt komt er dan toch echt een eindde aan deze bijzondere dag en dit geweldige feest. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Gert Jaap en Wimke heel veel geluk samen! Uiteraard mag ook bij dit superleuke feest een videoclip niet ontbreken!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid