Bruiloft Wietse en Jessica Paleis Stadhouderlijk hof

22 september was de dag dat Wietse en Jessica elkaar smiddags het Ja-woord gaven in de tuin van Paleis Stadhouderlijk hof gelegen in het hart van Leeuwarden. 2 bijzondere mensen verdienen een een bijzonder feest en dat werd het dan ook zeker. Nadat de kinderen uitgebreid aan hun trekken waren gekomen met leuke kidzsmuziek was het tijd voor de openingsdans: Jij bent de liefde van Guus Meeuwis. DJ Johan ( waar kennen we die dj toch van...) wist de hele avond de dansvloer van de gele zaal goed vol te houden en een heerlijke sfeer neer te zetten. Wietse en Jessica, heel veel geluk samen. bedankt dat wij voor een klein beetje onderdeel mochten zijn van jullie mooiste dag.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid