Bruiloft WillemJan en Marlies Paviljoen de Leyen

Willem-Jan en Marlies hadden donderdag 28 september uitgekozen om te gaan trouwen. Een goede keuze aangezien het een prachtige herfst dag bleek te worden. Na de ceremonie in het geentehuis van Beetsterzwaag. Verplaatste het gezelschap zich naar Paviljoen De Leyen. Met een prachtig uitzicht over het water van De Leyen, genoot met van de gezelligheid en het heerlijke diner.'s Avonds mochten wij DJ Lars en paryyfoto/videograaf Marc van team Superbruiloft.nl een feestje gaan bouwen met het bruidspaar en hun gasten. Na een aantal stukjes een spectaculaire openingsdans (Brian Setzer – Gettin in the Mood een echte rockabilly dance) wordt het naar mate de avond vordert steeds gezelliger. Een prachtige dag met een geslaagd feest als afsluiter. Naast de foto's, maakte Marc ook een leuke videoclip van dit mooie feest. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Willem-Jan en Marlies heel veel geluk samen! 

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid