Bruiloft Johannes en Joukje Van der Valk Hoogkerk

Vandaag beleeft onze show zijn premiere in het begin januari geopende Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk. In één van de feestzalen van dit prachtige hotel vieren Johannes en Joukje vanavond hun huwelijksfeest. De sfeervolle zaal wordt door ons nog iets sfeervoller gemaakt met diverse LED spots en de vele foto's van het bruidspaar verspreid over de (sta)tafels en schermen geven het een prachtig persoonlijk tintje. Niets staat een echte superbruiloft meer in de weg. Bij binnenkomst kunnen de gasten na de felicitaties hun vingerafdruk in het bijzondere gastenboek achterlaten, waarna ze voorzien worden van een drankje bij de (borrel)hapjes die inmiddels klaarstaan. Als alle handjes geschud zijn beginnen we de avond met een drietal stukjes. De eerste twee zijn in de vorm van een video die op de beide grote schermen in de zaal door iedereen goed te volgen is. Daarna volgt een leuke Kopspijkers quiz, waarin Johannes en Joukje kijken wie wie het beste kent. Of eigenlijk wie het beste geheugen heeft ;-) Hierna is het toch echt tijd om een feestje te gaan bouwen. Met een toepasselijk nummer wordt de dansvloer officieel geopend. Daarna is er met een mix van pop classics, Nederlandstalige meezingers, de nodige foute hits en hier en daar een lekkere happy hardcore knaller voor ieder wat wils. Of je nou met de voetjes van de (dans)vloer wil of gewoon lekker aan een tafel wil genieten van de muziek. Verder is onze fotograaf gewapend met lens, partyprops en fotolijst natuurlijk weer aanwezig, wat weer voor de nodige hilariteit onder de gasten zorgt. Maar aan al het moois komt een eind, zo ook aan deze werkelijk fantastische dag. Als het bruidspaar de zaal verlaat op de klanken van de Elvis Presley klassieker Can't help falling in love rest ons niets anders dan Johannes en Joukje samen heel veel geluk toewensen!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid