Bruiloft Pim en Yvonne Het Wittehuis Olterterp

“Wij trouwen op 20 oktober in het Witte Huis. We hebben er ongelooflijk veel zin in en zijn helemaal gek op elkaar. Maar iets minder gek op elkaars muzieksmaak, dus we zoeken een dj die er een feestje voor jong en oud van kan maken. Van klassiekers voor de 60+ers en jaren 90 hits tot urban (reggaeton, Nederlandse hiphop)”

Dit was het eerste contact met Yvonne en Pim die op aanbeveling van de trouwlocatie, Het Wittehuis Olterterp bij ons waren gekomen. Qua muziek echt een feestje zoals wij die graag verzorgen. Lekker gevarieerd zodat alle gasten een mooie avond hebben.

Door ziekte valt de ingeplande DJ uit, gelukkig werken wij met een professioneel team van leuke jongens en meiden. In DJ Sietse wordt door Superbruiloft eigenaar Marc, the perfect match gevonden. Helemaal als blijkt dat een goede vriendin van Yvonne, samen met hem op Kos geruimte tijd in een bar heeft gewerkt, lijkt alles weer helemaal op zijn plaats te vallen.

En of het een superfeest was? Check de foto's!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid