Bruiloft Tima en Annechien Pollepleats Westhem

17 november 2018 werd een dag om nooit meer te vergeten in feestelijke verleden van Superbruiloft. We waren uitgenodigd in de Pollepleats in Westhem om de boel over de kop te zetten bij de bruiloft van Timo en Annechien. Deze dertigers hadden het niet beter kunnen treffen qua weer. Een strak blauwe lucht met een scherp zonnetje tekenden de contouren voor een prachtige dag. Overdag genieten van de zon en 's avonds dus feest vieren. Bij dit arrangement was een kleine kinderdisco inbegrepen en zodoende mocht dj Fokko Zijlstra al om 19.30 beginnen. De kindjes stonden al te trappelen om lekker te gaan dansen. Een warming up was eigenlijk een overbodige luxe maar dat deerde niemand. Enthousiast deed iedereen(dus ook de grote kinderen) mee op bewegen is gezond van Kinderen voor Kinderen. Hierop volgde een gezellige polonaise waar (natuurlijk) ook iedereen aan meedeed en zo was het feest al om kwart voor acht 's avonds los. De kinderen mochten daarna laten zien aan het bruidspaar hoe goed ze konden bewegen op muziek met uiteindelijk een winnaar. Daarna volgden er nog een paar andere spelletjes en was het tijd om de kinderdisco af te sluiten. We zijn dan gewend om de muziek zachter te zetten om zo de avondgasten het bruidspaar rustig te kunnen laten feliciteren. Alleen hadden de daggasten daar een iets ander idee bij. Zij gingen na achten niet meer van de dansvloer af en vandaar dat dj Fokkoz 'genoodzaakt' was het feest gezellig door te zetten. Het kwam de feestvreugde nog meer ten goede want zo had het bruidspaar bij hun openingsdans meteen een volle dansvloer. CM Tjerk opende nog even formeel de avond waarna iedereen na lang zal ze leven en luid klappend op de Black Eyd Peas helemaal los ging op allerhande muziek die maar werd aangevraagd. Dit ging van zero's tot disco, tot nieuwe top40, zelfs hardstyle kwam nog even voorbij. De dansvloer is deze avond niet leeg gebleven, hulde aan iedereen. We wensen Timo en Annechien heel veel geluk toe in hun leven.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid