Bruiloft Tjerk en Nynke Paleis Stadhouderlijk hof

Het had niet beter kunnen uitpakken voor Tjerk en Nynke op de 18 april: Mooi weer, lekkere temperatuur, prachtige trouwlokatie (Paleis Stadshouderlijk Hof Leeuwarden) en goed gestemd feestpubliek. Zo langzamer hand is het party team gewend geraakt dat bij de bruiloften de vrouwen een stevige vinger in de pap hebben qua muziek en openingsdans. De 18e april was dit naar eigen zeggen volledig uit handen gegeven aan de bruidegom. Het was dan ook wel even opkijken voor Partyfoto/ videograaf Marc en DJ Fokko wat voor geweldige openingsdans Tjerk (met vrienden) had bedacht. Menig gast stond versteld van de flashmob waarmee het bruidspaar op de proppen kwam. Ze hadden dan ook wel de hele zaalruimte nodig maar dat was voor de gasten geen probleem, deze stonden geheel vrijwillig hun plaats af om ruimte te maken. Na dit stuk stevig entertainment kon de avond niet meer stuk. Voor de openingsdans was er nog tijd en plaats voor beamer stukjes van collega' die het lachspieren alleen maar ten goede kwamen. En zo ontstond er een lekker dansfeest waarbij de hapjes en drankjes goed smaakten en de warme temperatuur de sfeer nog zomers maakte. De muziek was disco, 70's, 80's, Anneke Douma(Cambuur=Tjerk), fout etc. Het kon niet stuk, na 12en besefte iedereen dan ook dat het de hoogste tijd was om afscheid te nemen. Wij wensen Nynke en Tjerk heel veel geluk in hun leven toe en danken hen dat wij de muzikale invulling en foto's en videoclip mochten verzorgen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid