Bruiloft Wendy en Marrit Slotplaats

Voor de 26e april was het Superbruiloftteam (DJ Fokko en Partyfoto/ videograaf Marc) uitgenodigd om de bruiloft te verzorgen van Marrit en Wendy, een jong enthousiast koppel dat het romantische plekje " De Slotplaats in Bakkeveen" had uitgekozen als feestlokatie. Om 20u wandelden de eerste gasten via een met kaarsje verlichtte toegangspad de Slotplaats binnen. Al snel waren er zo'n 80 man binnen en deze lieten zich het welkomshapje en drankje prima smaken. Om half negen was het tijd om de feestavond echt te beginnen en in plaats van te openen met een romantisch schuivelnummertje, openden de tortelduifjes door Book of Love te spelen op de Marimba. Na dit knappe speelspel was er meteen een dansvloer geboren. Het draaien van muziek was echter van korte duur want 'enkele' muziekvrienden van korps waar Wendy in zat, interrumpeerden de avond met een muzikaal intermezzo van 3 nummers. Daarna kon er qua dj muziek echt zoden aan de dijk worden gezet en voordat we wisten was het zeer hoog foute uurgehalte een muzikaal feit. Muziek slingerde van Summer tot/met 70, 80, naar 00's. Voordat iedereen het dan ook besefte was het de hoogste tijd om er een punt achter te zetten. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, wij wensen Marrit en Wendy heel veel geluk toe in hun leven! Bekijk hier de bijzondere videclip van deze mooie dag!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid