Bruiloft Bouwe en Sytske Old Dutch

Natuurlijk wens je geweldig weer op je trouwdag en dat is iets wat je zelf niet in de hand hebt. Weken van tevoren hou je de lange termijn verwachtingen in de gaten en kom je erachter dat deze dagelijks wijzigen. Bouwe en Sytske troffen het op vrijdag 25 mei met prachtig weer en dat is natuurlijk mooi meegenomen voor onder andere de foto’s. In zalencentrum Old Dutch in de Westereen is team Superbruiloft regelmatig te vinden met de wedding shows. 110 gasten waren getuige van het feest ’s avonds waarvan de voorbereidingen van het bruidspaar serieus opgepakt waren met betrekking tot de verwachtingen van de muziek die ze graag zouden wilden horen. Als openingsdans hadden Bouwe en Sietske Ed Sheeran met Thinking out loud gekozen. Na een korte introductie van DJ Johan Terpstra waar samen met het bruidspaar teruggekeken werd op de trouwdag zodat de avondgasten ook hoorden hoe de dag verlopen was. Vanaf de openingsdans tot het eind van de avond was de sfeer geweldig en werd het al snel een swingend geheel. Fotograaf Koos Lanting zorgde voor mooie foto’s, een belangrijk onderdeel van onze Deluxe wedding Shows wat normaal wel eens vergeten wordt. Want hoe geweldig is het niet om later met veel plezier terug te kijken naar een van de mooiste dagen van je leven.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid