Bruiloft Els en Ashok Golden Tulip Tjaarda

Op deze zonovergoten dag zijn we aanwezig op de bruiloft van Ashok en Els.
Een thuiswedstrijd voor dj Hendrik van der Wal, niet ver van het prachtig gelegen Golden Tulip Tjaarda woont.
Midden in de bossen van Oranjewoud staat dit prachtige Hotel met een rijke historie; de perfecte locatie voor een echte Superbruiloft.
Rond 20:00 arriveren de avondgasten, die na felicitatie van het prille bruidspaar verwelkomd worden met een drankje.
Na alle felicitaties is het tijd voor de opening van de dansvloer door Ashok en Els, die beginnen met een romantische dans, die vervolgens over gaat in lekkere dansmuziek.
Het duurt dan ook niet lang of de dansvloer is gezellig gevuld met mensen die, ondanks de temperatuur, toch nog even met de voetjes van de vloer gaan.
En de vele Spaanstalige (zomer)hits passen hier helemaal bij. Tegen het eind van de avond wordt ook nog het bruidsboeket gegooid en mogen de dames die nog steeds wachten tot hun partner op de knieën gaat, plaatsnemen op de dansvloer. Ook dit keer wordt het boeket weer gevangen en zorgen wij er natuurlijk voor dat ons visitekaartje weer (letterlijk en figuurlijk) wordt afgegeven. De avond eindigt met een romantisch nummer, speciaal voor het bruidspaar, gevolgd door een lekker dansnummer waarmee we met z'n allen deze geweldige dag afsluiten. Namens het hele Superbruiloft-team wensen wij Ashok en Els samen heel veel geluk toe. Bedankt dat we aanwezig mochten zijn op de mooiste dag van jullie leven! Voor nu lekker nagenieten van de foto's en videoclip die ons fotofamke Jessica heeft gemaakt van deze avond.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid