Bruiloft Erik en Erika Het Binnenhof

Vandaag, 18 mei, reizen we af naar Restaurant ’t Binnenhof, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Op deze plek, midden in de natuur en aan het water, vieren Erik en Erika hun bruiloft. Als de bijna 150 gasten de felicitaties hebben overgebracht aan het prille bruidspaar en we de onvermijdelijke stukjes zijn gepasseerd wordt de dansvloer middels een toast geopend. Daarna gaat het volume omhoog en weten, met een mix van hits uit de jaren 80 en 90 en een vleugje fout de nodige gasten de dansvloer te vinden. Om de dansvloer heen kan lekker (bij)geklets worden en het doorlopende buffet achterin de zaal vindt ook gretig aftrek bij de gasten. En natuurlijk is onze fotograaf Jessica samen met de bekende gouden fotolijst, ook weer in de zaal terug te vinden. Als tegen 1 uur het laatste nummer heeft geklonken en het laatste drankje is geschonken kunnen we met z'n allen terugkijken op een echte Superbruiloft. Bekijk hier de videoclip van dit feest. We wensen Erik en Erika heel veel geluk samen!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid