Bruiloft Martijn en Marjan De Pipegael

Op de 18e dag in mei vierden Marjan & Martijn met al hun gasten feest in dorpshuis de Pipegael in Broeksterwoude.  Het dorpshuis was sfeervol aangekleed, dus het feest kon meteen beginnen. Na het doorknippen van het lint was de dansvloer geopend en bleef de dansvloer de hele avond gevuld. DJ Lars draaide veel verschillende muziekstijlen, waardoor iedereen danste tot na middernacht. 
Fotograaf Timati maakte mooie foto’s met de fotolijst en ook de details werden niet vergeten. Tijdens het laatste nummer ‘Narcotic’ ging het  dak er nog even helemaal af en kon iedereen terugkijken op een fantastisch feest. Marjan en Martijn heel veel geluk namens team Superbruiloft en veel plezier bij het nagenieten van de foto’s!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid