Bruiloft Stefan en Geke De Paalkoepel

Van een bruiloft komt bijna altijd weer een bruiloft. En het leuke is dat wij daarom steeds vaker weer “bekenden” van eerdere feesten tegenkomen. Zo ging het ook met Stefan en Geke.
Zij hadden ons vorig jaar al eerder mee gemaakt tijdens de bruiloft van Scouting vrienden. Hierdoor was de keuze voor de DJ al snel duidelijk. Op 9 mei, een doordeweekse dag gaven Stefan en Geke elkaar het ja-woord. Het feest werd gevierd op een voor ons niet onbekende feestlocatie aan het Paterswolse meer, namelijk de Paalkoepel. Genietend van de ondergaande zon arriveerde de avondgasten. En na de nodige felicitaties in ontvangst te hebben genomen was het tijd voor de openingsdans. Op een prachtig nummer van Ryann Darling I choose you. Daarna ging de vaart erin en was het tijd voor een heerlijke mix van de meest uiteenlopende hitjes van toen en nu.
Door de gezellige mensen, lekkere hapjes en drankjes en de fijne muziek die DJ Lars de dansvloer op gooide vloog de tijd voorbij. En voor we het wisten was het alweer tijd om de avond gezamenlijk af te sluiten. Wat blijft zijn de nieuwe herinneringen en de door fotograaf Marc Burger gemaakte foto’s en VIDEOCLIP van deze prachtige dag. Geke en Stefan wij wensen jullie heel veel geluk samen. En wie weet tot het volgende feestje…

 

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid