Bruiloft Benno en Miriam De Pleats

Zo zeg! Wat een feest, DJ Fokko en Fotofamke Jessica zullen nog wel even een tijdje nodig hebben om hier van bij te komen! Aan de voorbereidingen kon het ook niet gelegen hebben, dit jonge en enthousiaste stelletje had al in november 2017 contact met ons gehad.  Er bleek meteen een klik te zijn bij de kennismaking en tja dan is het uitblijven van een feest alleen nog maar een kwestie van tijd. En dan opeens is het echt zover, nog een telefoontje, een paar nachtjes slapen en voila: het is 22 juni. Fotofamke Jessica was speciaal naar de kapper geweest en DJ Fokko had een ontspannende wellness dag vooraf genomen. Iedereen was er klaar voor. Om half negen druppelden de eerste gasten binnen bij de Plaets in Burgum, zij werden hartelijk ontvangen met een gebakje en een kop koffie. Voordat we het wisten stond de zaal gezellig vol en kon het superteam rond met de fotolijst. Iedereen deed z'n best om zo leuk/vrolijk mogelijk op de foto te komen. Toen was het tijd voor de eerste stukjes. De moeder van de bruidegom deed een quiz waar bij de schoenen van het pas getrouwde stel nodig waren om antwoorden te geven op de vragen die ze stelde. Het eindigde in een gelijk stand.... Daarna deden de vrienden van Benno aanvullend ook nog een quiz met een beamer. Toen kon het feest echt losbarsten. Dj Fokko opende met: Lang zal ze Leven en het dak ging meteen af. Als verrassingsact deden familie en vrienden nog een zeer goed uitgevoerde flashmob tussen de bedrijven door. Daarna kon het niet meer kapot, Hardstyle, Snollebollekes, Grease, Tsunami, Macarena, Abba, het leek wel een pre party van QMusic de foute party. Het was dan ook wel weer even opkijken toen het half een was en iedereen bezweet op z'n of haar horloge constateerde dat het echt tijd was om op te houden. Bedankt allemaal voor jullie gezelligheid en feestviergehalte. We wensen Benno en Miriam een heel fijne honeymoon toe en wensen hen heel veel geluk toe!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid