Bruiloft Gerrie en Koerina Paviljoen De Leyen

29 juni 2018, een prachtige zomerse dag was de ideale setting voor de trouwdag van Gerrie & Koerina. Met een zonnetje op het terras van Paviljoen de Leyen werd er heerlijk gegeten en gedronken. Het bruidspaar opende de dansvloer met ‘Lang zullen ze leven’ en die dansvloer bleef de hele avond goed bezet. Er werd volop meegezongen, gedanst en het werd een gezellige boel. De fotolijst van fotofamke Jessica was vanaf minuut één een hot-item en ging alle gasten bij langs. Terwijl DJ Lars lekkere muziek draaide van de Snollebollekes tot Paul Elstak, kwam het feest om iets voor twaalven tot een einde. Met het mooie levensmotto ‘Leef alsof het je laatste dag is’ van Andre Hazes jr. werd het feest van Gerrie & Koerina afgesloten met een polonaise. Gerrie & Koerina en kids, het Superbruiloft-team wenst jullie heel veel geluk, liefde en gezondheid toe! Leef! Alsof het je laatste dag is!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid