Bruiloft Henk en Roselien Paviljoen de Leyen

Vanavond staan we op een van onze vaste plekjes: het prachtig gelegen Paviljoen De Leyen in Rottevalle. Op deze bijzondere plek, aan het water van De Leijen, gaan we ons klaarmaken voor de Superbruiloft van Henk en Roselien. De avond begint rustig en romantisch, wanneer het bruidspaar de dansvloer opent met Perfect van Ed Sheeran. Maar daarna gaat het tempo omhoog en duurt het niet lang voor de dansvloer gevuld is. Geheel passend bij het prachtige weer (en de locatie) draait onze dj Hendrik lekkere zomerse dansmuziek, afgewisseld met de nodige foute nummertjes. Een combi die zeker aanslaat bij het publiek, want het wordt er alleen maar gezelliger op. Op en rondom de dansvloer gaat natuurlijk onze fotolijst weer rond en vrijwel alle gasten komen wel een keer voor de lens van onze fotograaf Jessica. De avond, en daarmee deze mooie dag, wordt knallend afgesloten op de dansvloer. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Henk en Roselien samen heel veel geluk toe.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid