Bruiloft Mark en Anouk Hotel vd Valk Sneek

In dit zonovergoten weekend zijn we vandaag uitgenodigd op de bruiloft van Anouk en Mark. Overdag hadden zijn elkaar het ja-woord gegeven in de achtertuin van het nabij gelegen landgoed Epemastate en vanavond vieren ze het feestje in Hotel Van der Valk in Sneek. Met de nodige decoratie is de zaal helemaal in stijl van het bruidspaar gebracht en in combinatie met onze Deluxe wedding show staat niets een echte Superbruiloft meer in de weg. Na enkele superleuke stukjes (waaronder een interactieve wedding quiz voor alle gasten) openen Anouk en Mark de dansvloer op een rustig nummer, dat halverwege overgaat in een snellere remix; het startsein voor alle gasten dat de dansvloer geopend is! Bij de ingang van de zaal kan er door de gasten een leuke videoboodschap worden achtergelaten voor het bruidspaar. En in de zaal is onze fotografe Jessica gewapend met camera en fotolijst natuurlijk weer terug te vinden. Met een breed scala aan muziekgenres, draait dj Hendrik, van Hollands tot Hardstyle, voor iedereen wat wils en is de dansvloer van begint tot eind gevuld. Maar time flies when you're having fun en tegen middernacht is het alweer tijd voor het laatste nummer. Het was een warme, maar prachtige dag met een echte Superbruiloft als afsluiter. Via deze weg bedanken we alle gasten en wensen we Anouk en Mark samen heel veel geluk toe! Check hier de VIDEOCLIP van dit feest!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid