Bruiloft Menno en Gretha Old Dutch

Aan het zonnige weer zou het in ieder geval niet hoeven te liggen voor Menno en Gretha, 7 juni 2018, wat een prachtige warme en zonnige dag. Gelukkig stond er ’s avonds een koel briesje en was het binnen prima uit te houden. Qua catering is de Old Dutch sowieso een prima locatie om lekker binnen te blijven voor een hapje en een drankje. En dit was ook te merken bij de aanwezige gasten. Ze lieten zich de koffie/gebak en lekkere hapjes prima smaken. Voor deze gelegenheid waren superbruiloft team DJ Fokko en fotografe Sigrid opgetrommeld. Om half negen begon DJ Fokko met rustige achtergrond muziek en toen iedereen een beetje gesettled was, konden we los met de stukjes. Er waren 3 beamer presentaties, eentje over hoe reilen en zijlen thuis, eentje over het vrijgezellenfeestje van Menno en eentje over het vrijgezellenfeest van Gretha. Hierna kon DJ Fokko los met de opening, alhoewel het bruidspaar geen specifieke openingsdans had, werden ze toch even naar voren geroepen en na het  Lang zullen ze leven ontstond spontaan een polonaise. Na deze explosieve opening moest iedereen toch even bijkomen en afkoelen. Deze periode was van korte duur. Aanwezigen vroegen snel allemaal plaatjes aan en een dansvloer was weer geboren, tussen de verzoekjes door waren er ook enkele pauze momenten zodat toch even iedereen met elkaar kon praten. Het maakte voor de feeststemming helemaal niets uit, verzoekjes zoals AC/DC, Jannes, Despacito zorgden weer snel voor meer volume en een volle dansvloer en zodoende vloog de avond voorbij. Toen iedereen Jeroen van der Boom hoorde met “Mag ik dan”, wisten men dat het feest bijna voorbij was. We zeggen idd bijna want toen Fokko Gigi D’agostino daarna er in knalde deden toch alle gasten spontaan even mee op de hand  wave! Iedereen bedankt voor de gezelligheid. We wensen Gretha en Menno heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid