Bruiloft Oene en Annemarije Stania State

Op 29 juni gaven Oene en Annemarije elkaar het ja-woord bij de Kruiskerk in Burgum.Stania State te Oenkerk was uitgekozen om daar de rest van de dag en avond dit heugelijke feit te vieren. Na een aantal stukjes waarbij wij het kersverse bruidspaar iets beter leerden kennen was het tijd om de dansvloer te openen. DJ Sipke was van de partij om de voetjes van de vloer te krijgen, iets wat dan ook zeker lukte. Met als gevolg een polonaise over het heilige gras van Stania state. De stemming zat er goed in, waarbij ook deze keer weer bleek dat van een bruiloft altijd weer een bruiloft komt...Fotograaf Marc wist van deze avond een sfeervolle foto en VIDEOCLIP te maken.Beste Oene en Annemarije bij deze wensen wij jullie veel geluk en gezondheid.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid