Bruiloft Bearend en Folkje Het Booze Wijf

Met een prachtig zonnige start van deze vrijdag kon het gewoon niet misgaan voor Bearend en Folkje. Er was al alle vertrouwen uitgesproken in de DJ en de foto/ videograaf. Deze waren al eens gespot bij andere bruiloften en feestjes maar het weer valt daar integen valt dan niet te plannen. Dan de locatie nog: Ook niks mis mee: Namelijk het Booze Wijf in Lauwersoog. Een uitgesproken mooie locatie aan de Waddenzee in de punt van Friesland/Groningen. Overige benodigdheden: Een feest familie met feestvrienden, kinderen die zin hebben in een feestje en je hebt alle recepten voor een geslaagde bruiloft. Om 18u kwam het superbruiloft team dan ook goed gemutst het Booze Wijf binnenstappen. Het opbouwen was vlot geschied en DJ Fokko en Partyfoto/ videograaf Marc lieten het eten zich daarna goed smaken. Het was dan ook zo 20u het tijdstip van de start van de bruiloft. Voordat de eerste gasten binnen waren, stonden de kindjes van de familie al te huppelen op Kinderen voor kinderen en K3. Toen iedereen binnen was gekomen, konden we los met de stukjes. De moeder van Bearend en de zus van Folkje hadden fragmenten van de playbackshow van Wouterswoude terug gevonden. Naar verluidt was daar zo'n 20 jaar geleden de romance begonnen;). Na de presentatie kon het bruidspaar los met de openingsdans. Dit was op het prachtige Ed Sheeran met Perfect, daarna ontstond spontaan een polonaise en een feest was definitief los. Diverse gasten vermaakten zich prima op de muziek, anderen genoten van een drankje en het uitzicht aan het Lauwersmeer. De avond vloog om en de verzoekjes vlogen DJ Fokko om de oren ;). Muziek ging dan ook van Rock naar R&B, en van Guus Meeuwis tot Harstyle. Niets was te gek en de sfeer was dan ook super. Om half twaalf kwam de bediening van het Booze Wijf de patat brengen en deze werd ook gretig naar binnen gewerkt. Om twaalf uur gaf Ceremoniemeesters Baukje het sein dat de laatst plaat ingestart kon worden. Marco Borsato met dromen durven delen en Avicii met a Sky full of stars hadden deze eer. We bedanken iedereen voor de gezellige sfeer en wensen Folkje en Bearend heel veel geluk toe in hun leven! Bekijk hier de VIDEOCLIP van deze bijzondere avond.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid