Bruiloft David en Anna De Pollepleats

Donderdag 5 juli was Superbruiloft team, DJ Lars en foto/ videograaf Marc te gast bij de Pollepleats in Westhem. Eerder die dag hadden David en Anna elkaar daar namelijk het Ja-woord gegeven. Na dat ’s avonds de huwelijksinzegening in De Ankertsjerke te Oudega had plaatsgevonden stond niets meer in de weg voor een groot feest. Na dat alle gasten gearriveerd waren bij de Pollepleats, maakten David en Anna hun grand entree, om vervolgens de avond officieel te openen met hun openingsdans op het nummer van Marco Borsato-zij. Dit was dan ook meteen de kortste openingsdans allertijden, want na al een paar seconden, nam David van de gelegenheid gebruik om iedereen welkom te heten en een aantal personen te bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. Deze bijzonder korte openingsdans gaf overigens des temeer ruimte om daarna lekker te knallen, want na een aantal bijzonder leuke stukjes zat de stemming er toch best behoorlijk in. En was een dansfeest geboren. David & Anna: Echte liefde is als een rivier van Levend water die nooit ophoudt te stromen. Check hier de VIDEOCLIP van deze superbruiloft.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid