Bruiloft Johannes en Alie De Westereen

Het leuke van ons “werk” is dat je steeds vaker oude bekende tegenkomt. Het merendeel van onze optredens gaat namelijk via mond tot mondreclame of dat met ons al een keer eerder heeft meegemaakt. Men weet dus dat het gewoon goed is. Zo ook voor Alie en Johannes die ons een jaar eerder hadden mee gemaakt tijdens de bruiloft van vrienden. De trouwlocatie was overigens snel gevonden, aangezien de prachtig aangelegde tuin van het ouderlijkhuis van Alie eigenlijk al helemaal was voorbereidt voor een huwelijk. Na een lange voorbereiding van plannen was het vrijdag 13 juli eindelijk zover en bleek alles perfect samen te vallen. Prachtig weer, dus het plan om te trouwen in de tuin kon gelukkig door gaan. Marc was samen met collega fotograaf Marit Anker deze dag al vroeg van de partij om de gehele dag en avond op film en foto vast te leggen. Er was door het bruidspaar veel aandacht besteed aan styling en aankleding dus genoeg mooie plaatjes. Na een prachtige dag was het ’s avonds tijd voor een superfeest, waarbij DJ Lars een zeer gevarieerde muziek mix met de nodige interactie voorbij liet komen. De dansvloer was dan ook constant gevuld met gezellige mensen. Na een verlenging van de avond kon iedereen met een heerlijk gevoel terugkijken op een geweldig mooie bruiloft. Waar Marit overdag de foto's had geschoten voor het album, was het in de avond tijd voor Marc om het feest sfeervol vast te leggen. Of dit is gelukt, kun je hier zelf bekijken. Namens team Superbruiloft wensen wij Johannes en Alie heel veel geluk en gezondheid samen. En wie weet, tot de volgende keer maar weer…
De VIDEOFILM van deze bruiloft kun je hier zien.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid