Bruiloft Klaas en Lida Zalencentrum Sint Nyk

6 juli 2018 is de dag dat Klaas en Lida elkaar het Ja woord geven in de Oorsprong te Grou. Het avondfeest wordt gehouden in het sfeervol aangeklede Zalencentrum sint Nyk. Vorig jaar waren Klaas en Lida ons tegengekomen op de bruiloft van kennissen, waarbij Superbruiloft DJ Sipke heel goed bevallen was en zo was de keuze voor de muziek snel gemaakt. Elke bruiloft is uniek, dus van tevoren werden wensen qua muziek en verloop van de avond goed door gesproken met Superbruiloft Marc en later in een persoonlijk gesprek met de DJ Sipke gefinetuned. Speciaal voor de openingsdans maakte Sipke een mix van Ed sheeran en Snollebollekes.
Dit zette de toon want het werd weer een avond waarin we alle kanten op gingen: AC/ DC, ABBA, Lucas en Gea, Boudewijn de Groot maar ook muziek zoals Je broer en de nodige huidige hits mochten niet ontbreken. Kijk dat zijn verzoeklijstjes waar wij als bruiloft DJ’s aangevuld met onze kennis en ervaring er elke keer weer een super avond van moeten maken. Dat het een feest werd moge duidelijk zijn. Hier de VIDEOCLIP van dit toffe feest! Beste Klaas en Lida heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid