Bruiloft Micha en Danielle De Pollepleats

Ondanks een wat bewolkt begin van de dag klaart het in de loop van de middag, geheel volgens planning, prachtig op deze vrijdag de 13e. Vanaf nu voor altijd een geluksdag voor Micha en Danielle, omdat zij elkaar op deze dag het ja-woord gaven. En 's avonds zijn wij Superbruiloft Team DJ Hendrik en fotograaf Sigrid uitgenodigd, om dit samen met hun gasten mee te komen vieren op deze exclusieve locatie aan het water: De Pollepleats in Westhem. De dansvloer wordt geopend wanneer Micha en Danielle de trap afkomen en onder luid applaus de feestzaal betreden. Na het romantische openingsnummer wordt het tempo opgevoerd en gaan de voetjes van de vloer! Met een mix van zomerse top 40 en lekkere foute muziek blijft het tot aan het laatste nummer één groot feest. Als het bruidspaar na de laatste dans de zaal verlaat door een erehaag van gasten met sterretjes onder de heldere hemel, kunnen we met z'n allen terugkijken op een échte Superbruiloft! We wensen Micha en Danielle heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid