Bruiloft Ralph en Neeltje Easterein

Al vroeg in de ochtend zijn we aanwezig op het Skrok net buiten Easterein. Op deze boerderij is Neeltje opgegroeid, maar inmiddels is dit een locatie van natuurmonumenten geworden. Echter is voor deze speciale gelegenheid een tent in de “achtertuin” van deze prachtige plek neergezet, waar Ralph en Neeltje elkaar vanmiddag het ja-woord zullen geven. En ’s avonds zijn wij erbij om er een echte superbruiloft van te maken. Na de tropische temperaturen van de afgelopen weken is de 18 graden die de thermometer vandaag aangeeft even wennen. Maar de terraskachels zorgen voor een aangename temperatuur, zowel binnen als buiten de feesttent. Bij ingang van de tent is er voor de gasten de mogelijkheid in de ministudio op de foto gegaan. De foto kan direct in het gastenboek gedaan worden, samen met een leuke boodschap voor het bruidspaar. Direct naast de ingang krijgen we een kijkje in het uitgaansleven van Ralph, maar vooral Neeltje. Dat ze van een feestje hielden was wel duidelijk. En na de verrassende openingsdans wordt dit in de praktijk ook al snel duidelijk. Het is onmogelijk voor de gasten niet in het enthousiasme mee te gaan en al snel staat te tent de trillen op de vloerplanken en gaat het dak er gelukkig nog net niet af. Een van de vele hoogtepunten van deze dag en avond is de “live” set die gelegenheidsdeejay Ralph achter de draaitafels ten gehore brengt, met naast zich natuurlijk zijn kersverse bruid. Maar een uur na middernacht is het dan toch echt tijd voor het laatste nummer. Wat een dag. Wat een avond. Wat een feest! We bedanken alle gasten voor het onvergetelijk maken van deze dag en wensen Ralph en Neeltje samen heel veel geluk toe! Bekijk hier de VIDEOCLIP