Bruiloft Raymond en Berber Mallemok

Ain’t that a kick in the head – Frank Sinatra.
Bam dat is een lekker nummertje om de dansvloer mee te openen, zullen Berber en Raymond hebben gedacht tijdens het smeden van hun huwelijks plannen. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid waren op 24 augustus, team Superbruiloft: DJ Sipke, Saxofonist Boris met zijn lichtgevende saxofoon en fotografen Marc & Rianne naar de Mallemok in Sloten gekomen. Nadat alle gasten op de foto waren gekomen in het fotohoekje, welke het bruidspaar zelf hadden ontworpen, was het daarwerkelijk zo ver om die gezellige dansvloer te openen. Begeleid door de Sax was het duidelijk te zien dat er de nodige uurtjes was geoefend. Al snel volgden de gasten op de dansvloer en draaide DJ sipke de meest uiteenlopende muziek, welke Saxofonist Boris op spetterende wijze aanvulde. Wat resulteerde in een heerlijk feestje, precies zoals het bruidspaar voor ogen had.