Bruiloft Ronald en Ilse de Postwagen

Vandaag reizen DJ Hendrik en fotograaf Jessica van Superbruiloft af naar Tolbert voor de bruiloft van Ronald en Ilse. Party- en evenementencentrum De Postwagen is een modern en tegelijkertijd historisch pand in hartje centrum. Een prachtige locatie voor een echte Superbruiloft. Onze show wordt opgebouwd op het podium van trouwzaal 't Koetshuis met meer dan voldoende ruimte voor de ruim 150 gasten die vanavond zijn uitgenodigd. Bij binnenkomst van 't Koetshuis, net voor het betreden van de zaal kunnen de gasten een leuke boodschap voor het prille bruidspaar achterlaten in het videogastenboek. De dansvloer wordt geopend door Ronald en Ilse, samen met hun kinderen. Daarna gaat worden alle gasten uitgenodigd om ook met de voetjes van de vloer te gaan. Met een leuke mix van meezingers en lekkere foute feestmuziek blijft het tot aan het laatste nummer gezellig op en om de dansvloer. Het was een prachtige dag voor het bruidspaar, met een echt superbruiloft als kers op de bruidstaart. Namens het hele team wensen we  Ronald en Ilse en de kinderen heel veel geluk samen! Check hier de VIDEOCLIP die Jessica heeft gemaakt.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid