Bruiloft Teun en Virginia De Kruimel

De bruiloft van Teun en Virginia is er eentje die we niet snel zullen vergeten. Wat een leuk stel is dat. Via een optreden van de ABBA coverband waarvoor Virginia danste tijdens het DODO festival in Bakkeveen, maakte ik (Marc) kennis met Virginia. Een tijdje later bleken er trouwplannen te zijn en werd er gezocht naar een leuke DJ voor de bruiloft. Tijdens een optreden in Groningen bleek de o zo belangrijke klik tussen ons en het bruidspaar wederzijds. De Kruimel in Gasselte werd gekozen als de trouw en feestlocatie. Het geeft echt zo’n heerlijke ongedwongen sfeer als je de hele dag op 1 locatie kan doorbrengen. 17 augustus bleek een fantastische dag te worden. Vanaf het eerste moment, the first look, de ceremonie op het strand, de zon die precies op het juiste moment doorbrak, het plaatje klopte helemaal. En uiteraard als danseres lag de lat hoog betreft de openingsdans. De verwachtingen werden ruimschoots overtroffen waarbij Teun ook zeker zijn beste moves liet zien. Een volle dansvloer was geboren, waarbij DJ Sipke een heerlijk gevarieerde mix voorbij liet komen, die zelfs oma niet kon weerstaan. Beste Teun en Virginia, wat hebben jullie een lieve familie en vriendenkring om jullie heen, dat is iets om trots op te zijn. Wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid samen. Namens team Superbruiloft met in het bijzonder Marc & Sipke. De TROUWFILM die Marc heeft gemaakt is hier te zien.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid