Bruiloft Andries en Marjan Oosterwolde

Op 14 september gaven Andries en Marjan elkaar het Ja- woord. Dit deden ze in de tuin van het ouderlijk huis welke voor deze bijzondere gelegenheid compleet was veranderd in een echt festivalterrein. Foodtrucks, strobalen, bloemen, ballonnen en een mooie feesttent, dat had dit leuke bruidspaar in gedachten en dit kwam er dan ook. Toen het herfstzonnetje ook nog van zich liet zien kon ook dit item af gevinkt worden van de lijst. Vrienden en familie waren die middag getuigen van de sfeervolle huwelijksvoltrekking die door de buurvrouw werd uitgevoerd. Na het oplaten van de duiven was het tijd om heerlijk te genieten van de gezelligheid, het eten en de drankjes en werd het avondfeest al snel ingezet door DJ Martijn. Partyfotograaf Jessica wist dit op sfeervolle wijze op de gevoelige sensor vast te leggen. Videograaf Marc maakte van deze mooie dag een TROUWFILM. Andries en Marjan, heel veel geluk samen, super tof dat wij bij jullie dag aanwezig mochten zijn!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid