Bruiloft Daniel en Lea Sems

Vandaag zijn Dj Hendrik en partyfotograaf Koos aanwezig in Leeuwarden, waar zich aan de rand van het centrum Restaurant Sems bevindt. Op de eerste verdieping vieren Daniël en Lea vanavond hun huwelijksfeest. Onze compacte, maar sfeervolle show staat opgesteld in de met vele ballonnen versierede feestzaal. De gasten krijgen bij binnenkomst direct een Fries borreltje van jenever, tonic en munt waarmee direct geproost kan worden op deze heuglijke dag. Hierna is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart! Als iedereen een drankje en een (flink) hapje heeft gehad is het aan het bruidspaar de dansvloer te openen. Het begint rustig met een prachtig nummer van Ed Sheeran, welke al snel overgaat in I Gotta Feeling van de Black Eyed Peas. De dansvloer is geopend; we kunnen los! Met nummer variërend van Leef van André Hazes Jr. tot de hakken op Rainbow High In The Sky van Paul Elstak zit de stemming er vanavond lekker in. De dansvloer is geen moment leeg geweest en aan de tafels is er voldoende gelegenheid om even bij de kletsen. Na het dankwoordje van het bruidspaar gaan we nog 1 keer met z'n alles los op een van de favoriete nummers van de bruidegom: Narcotic van Liquido, waarbij iedereen natuurlijk mee springt en de vloer letterlijk laat trillen. Daarna sluiten we deze prachtige dag en geweldige avond af met Billy Joel's Piano Man. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Daniël en Lea heel veel geluk samen!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid