Bruiloft Glenn en Rianne Stania State

Op 29 sept gaven Glenn en Rianne elkaar het ja-woord bij Landgoed Stania State te Oenkerk. Voor het avondfeest was team Superbruiloft, DJ Johan en foto/ videograaf Marc opgetrommeld om er samen met bruidspaar en gasten er een mooi feest van te maken. In de aanloop naar de bruiloft had dit leuke bruidspaar de nodige uurtjes gespendeerd in de voorbereidingen van een spectaculaire openingsdans, waarbij het hoogte punt letterlijk lag bij de lift tijdens Dirty Dancings -  I’ve got the time of my life. Hierna bleek dat het leuke gezelschap wel zin had in een dansfeestje. Iets wat op het lijf van DJ Johan is geschreven. Een heerlijk feestje later kunnen we nu nog nagenieten van de partypics en de VIDEOCLIP die Marc heeft gemaakt.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid