Bruiloft Jelle en Susanne Beach Club Lemmer

Vanavond staat onze sfeervolle Deluxe wedding show opgesteld bij Beachclub Lemmer, met prachtig uitzicht over het Lemster strand. Door verschillende persoonlijke elementen is de zaal helemaal in stijl van dit echte horecakoppel. De lat ligt dan ook hoog voor de chef-kok, die voor deze speciale gelegenheid een geheel eigen, Italiaans, menu heeft samengesteld voor het bruidspaar en hun gasten. En niet zonder succes: na het dessert blijkt zeker aan de hoge verwachtingen te zijn voldaan. Na het diner vertrekken Jelle en Susanne richting de kerk om daar elkaar het ja-woord te geven en wanneer zijn rond 20:30 uur de feestzaal betreden mogen ze elkaar officieel man en vrouw noemen en gaan we ons opmaken voor een echte superbruiloft. Na een korte openingswoordje gaan we direct los en is het direct gezellig druk op de dansvloer. Het gaat er heerlijk gemoedelijk aan toe vanavond, waar er rondom de dansvloer en om de open haard voldoende ruimte is op lekker (bij) te kletsen en op het terras buiten kan men even heerlijk uitwaaien met een frisse wind vanaf het strand. Na het laatste nummer vertrekt het bruidspaar door een erehaag van gasten met LED ballonnen richting de jeep van Beachclub eigenaar René, waarna ze via het strand verdwijnen. We wensen Jelle en Susanne heel veel geluk samen! Check hier de VIDEOCLIP

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid