Bruiloft Martin en Lisette Scherpenzeel

Bijna al onze optredens gaan via mond tot mond reclame op aanbeveling van een feestlocatie of cateraar of dat men ons al eerder heeft mee gemaakt. Zeker iets om trots op te mogen zijn, gewoon elke keer weer je uiterste best blijven doen en kwaliteit leveren en dan komt de rest (vanzelf) wel. Laat dat bij de bruiloft van Martin en Lisette nu ook zo het geval te zijn! Voor de 3e keer was team Superbruiloft namelijk te gast in de normaal gesproken schuur van de familie Brandsma. Slump catering en events had van deze ruimte weer een mooie sfeervolle feestlocatie gemaakt. En om geheel in het thema te blijven hadden wij deze keer onze steigerhouten DJ booth mee genomen. Wat een gezelligheid een en al feest en leuke mensen. Tegen het einde van de avond werd er alweer een nieuw feestje aangekondigd. Dus wie weet, graag tot een volgende keer :-)

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid