Bruiloft Sjouke en Sadyah Old Dutch

Yes wat houden we hier toch van! Op 28 september, rijden DJ Lars en fotograaf Marc opgewekt naar Old Dutch in de Westereen om een heel leuk feestje te gaan maken met newlyweds Sjouke en Sadyah. Van te voren was het al bekend dat er veel jonge kinderen aanwezig zullen zijn, dus een leuke kinderdisco aan het begin van de avond staat weer ingepland. Als we arriveren zijn bruidspaar en gasten nog aan het dineren in de andere kant van de feestzaal. Stilletjes bouwen wij de show op, maar al snel komen de 1e kidz nieuwsgierig om het hoekje kijken. Speciaal voor deze avond hebben wij ook het glitter & glamour fotohoekje inclusief feestelijke photo props meegenomen. En in no time zijn al onze hoedjes, brilletjes in omloop. De 1e foto's zijn dan ook weer snel gemaakt, Op het moment dat de avondgasten arriveren is de kinderdisco van start gegaan en passeren vele leuke doe maar mee liedjes de revue, waarbij ook de ouders al hun beste danse moves verklappen. Een goed begin van een superleuke feestavond die we ons nog lang zullen herinneren.