Bruiloft Wiemer en Jildau Paviljoen de Leyen

Het is op deze prachtige dag niet te zien dat de herfst inmiddels begonnen is: ondanks de wat lagere temperatuur nog steeds veel blauw in de lucht en een heerlijk zonnetje dat over het water van De Leyen schijnt. De benedenverdieping van Paviljoen De Leyen loopt vanaf 20:00 uur letterlijk vol met de vele gasten dia vanavond zijn uitgenodigd het feestje met Wiemer en Jildau mee te vieren. Als de handjes geschud zijn en de eerste drankjes genuttigd, wordt de dansvloer geopend door de bruid en haar vader op een nummer met een mooie boodschap. En tijdens het nummer neemt ook ook de bruidegom met zijn moeder plaats op de dansvloer. Direct na deze bijzondere opening begint een presentatie op het grote scherm en komt de vriendengroep van het bruidspaar binnen op de klanken van Mexico, inclusief sombrero's. Dit eindigt uiteindelijk in een knallende hardstyle remix, waarmee de dansvloer nu echt officieel geopend is en ook direct van voor tot achter gevuld. En met een mix van top 40 en jaren 90 knallers blijft 'ie dat ook tot het laatste nummer. Een knallende afsluiter van deze geweldige dag; een echte Superbruiloft! We wensen Wiemer en Jildau heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid