Bruiloft Andre en Tsjimk Pollepleats

Op vrijdag 29 sept vertrok team Superbruiloft, Partyfotograaf Marc en DJ Lars met een opgewekt gevoel naar Westhem, De Pollepleats. Want eerder die dag hadden Tsjimk en Andre elkaar het Ja-woord gegeven, alle reden voor een superfeest dus. Begeleid door een heerlijk lentezonnetje bleek alles die dag perfect samen te vallen. Voor het avondfeest hadden wij voor dit leuke stel ons glitter en glamour fotohoekje meegenomen. Een goede set, want voor de eerste avondgasten arriveerden klikte Marc al de 1e SD kaartjes vol. Na de openingsdans vulde de dansvloer al snel en werden de mensen getrakteerd op een gevarieerde mix van de meest uiteenlopende muziek. DJ Lars wist er met zijn enthousiasme weer een heerlijk superfeest van te maken. Lieve Tsjimk en Andre bedankt dat wij bij jullie dag aanwezig mochten zijn, wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid samen met de kidz.