Bruiloft Robin en Mirte Paviljoen de Leyen

Superbruiloft was niet een geheel onbekende naam voor Robin en Mirte, toen ze moesten denken aan muzikale invulling voor de bruiloft. De tortelduifjes hadden ons al eens gezien bij het feest van Ewout en Hieke(1 juni 2018). Aangezien dit een knalfeest was geworden, was het een logische stap om ons wederom weer in te huren. Vol goede moet stapten Fotograaf Koos Lanting en Dj FokkoZ dan ook Paviljoen de Leijen binnen. Na half negen 's avonds druppelden de eerste gasten binnen, om iets na negen kwam dan eindelijk het bruidspaar aanzetten met gevolg uit de kerk. De koffie en donuts liet iedereen zich goed smaken. Voor dat het feest los ging werden aanwezigen eerst getrakteerd op 2 stukjes die van bijzonder hoog muzikaal gehalte waren. Hierna konden we dan echt los. Na het lang zal ze leven knipte het bruidspaar met schaar het lintje door van de dansvloer en ... de voetjes konden van de vloer. Het werd een supergezellig feestje met publiek die ook echt zin had om te gaan dansen ondanks de mooie zomerse tropische avond. De muziek varieerde van de Mambo nr5 tot Con Calma en van het feestteam tot avicii. Toen het opeens kwart voor twaalf was melde het bruidspaar zich weer met een dankwoordje. Hierin werd iedereen bedankt en als slot vormden alle gasten een erehaag van sterretjes naar de auto die het bruidspaar naar een nieuwe toekomst ging rijden. We wensen Robin en Mirte heel veel geluk toe in hun leven!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid