Bruiloft Jurjen en Ingrid Pieter Poot

Als het ja-woord dan toch is gevallen, hoe mooi is het dan dat de datum ook nog helemaal klopt: 20-02-2020. Dit was helemaal het geval voor Ingrid en Jurjen uit Drachten. Samen met hun kroost was donderdag de 20e de dag. Voor deze gelegenheid was Pieter Poot de trouwlokatie geworden en Superbruiloft de drive in show die het feest mocht bekronen. De pret was ondanks het stormachtige weer er niet minder om. Goed gemutst begonnen Party fotograaf en DJ Fokko de avond om 20u met achtergrond muziek. De sfeer zat er meteen goed in, bepaalde gasten zongen al bijna qua volume over het bestaande niveau heen. Om negen was het dan echt tijd om de openingsdans in te starten. Een gezellige kring verzamelde rondom het bruidspaar. De openingsdans bestond niet lauter uit het romantische Lone Star met Amazed, na 1 minuut mixte Dj Fokko het nummer over naar Alpen Zusje die vervolgens daarna naar Gang Style en Snollebollekes overging. Het feest was meteen los, muziek bestond het overgrote deel uit gezellige feestmuziek. De avond vloog om, mede dankzij de input van de kinderen. Er ontstond zelfs een heuse kidsshow.
Het was dan ook wel even opkijken toen dj Fokko het laatste plaatje aankondigde. Al met al een superfeest en wederom het bewijs dat het aantal gasten niet uitmaakt of het dak er af gaat of niet. We wensen Jurjen en Ingrid met kroost heel veel liefde en plezier toe in een nieuw hoofdstuk van hun leven!
 

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid