Adresgegevens

  • Jarig van der Wielenwei 6
  • 9243 SH Bakkeveen

Contactgegevens

  • 0516 54 38 88
  • mail@nieuw-allardsoog.nl

Nieuw Allardsoog

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Nieuw Allardsoog in Bakkeveen.

Ver van het verkeersgeruis en onder de beschutting van de bosrand, is het op de royale terrassen van Restaurant Nieuw Allardsoog, met uitzicht over de heidevelden, goed toeven. Het culinaire team staat immer garant voor eigentijdse lunches, diners, buffetten en barbeques. Door de combinatie van zalen, restaurants en de faciliteiten om te overnachten worden uiteenlopende arrangementen in elke prijsklasse mogelijk. Wij nodigen u graag uit om uw wensen kenbaar te maken en doen u graag een passend voorstel op maat. De restaurants zijn erg geschikt voor besloten feestjes en party's. Er is de beschikking over diverse sfeervolle ruimtes voor gezelschappen van 25 tot 400 personen. Intiem of groots, wij maken er een feest van!

Trouwen in Bakkeveen?

Neem voor meer informatie contact op met Nieuw Allardsoog, telefonisch op 0516 54 38 88, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen