Adresgegevens

  • Tsjamkedykje 10
  • 8561 HA Balk

Contactgegevens

  • 0514 60 14 18
  • info@badmeesterkeimpe.nl

Badmeester Keimpe

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Badmeester Keimpe in Balk.

Relaxen tijdens een lazy Sunday afternoon, dansen op het terras met live muziek. Met heerlijke Cava loungen op het terras of in de winter genieten van Gluhwein bij het vuur. Laat je verwelkomen door de geur van de paling en geniet van de uiteenlopende gerechten van een keuken vol inspiratie. Dit alles met een zeer bijzonder uitzicht over het Slotermeer.

Proosten op een nieuw levensjaar, trouwen aan het Slotermeer, jubilea welke gevierd moeten worden. Bij Badmeester Keimpe kunt u lunchen, borrelen en dineren, maar er kan zeker ook een feest worden gevierd! Feesten van klein tot groot. Mogelijkheden zijn er genoeg, bijvoorbeeld een walking dinner waarbij de borrel geleidelijk overgaat in het diner, buffetten met hapjes of koude en warme specialiteiten maar ook een amuse-bar waarbij de chef a la minute allemaal lekkernijen bereidt of mogelijkheden voor optredens.

Trouwen in Balk?

Neem voor meer informatie contact op met Badmeester Keimpe, telefonisch op 0514 60 14 18, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen