Adresgegevens

  • Molecaten 7
  • 8051 PN Hattem

Contactgegevens

  • 038-4443483
  • info@herbergmolecaten.nl

Herberg Molecaten

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Herberg Molecaten in Hattem.

Wist je dat onze mooie herberg ook een trouwlocatie is ??? Wij verzorgen deze bijzondere dag voor jullie alsof je in een sprookje leeft. Oké, we overdrijven misschien een beetje, maar dat mag toch wel op zo`n dag met onze mooie locatie! De mooiste dag van je leven, daar werken wij graag aan mee. Zo kun je de huwelijksvoltrekking bij ons plaats laten vinden, verzorgen wij jullie diners, recepties, feestavonden en alles wat er bij komt kijken. We beschikken zelfs over een bruidssuite. Niet dat je daar kunt slapen, maar je kunt er de hele dag gebruik van maken zodat jullie je als bruidspaar even kunt terug rekken als je de behoefte hebt om samen te zijn. Je kunt dan ook je spullen even weg zetten en de kamer beschikt over privé sanitaire voorzieningen en natuurlijk een kaptafel voor de mooie bruid.

Trouwen in Hattem?

Neem voor meer informatie contact op met Herberg Molecaten, telefonisch op 038-4443483, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen