Adresgegevens

  • Hierderweg 14
  • 8077 SG Hulshorst

Contactgegevens

  • 0341 45 21 28
  • info@hofvanhulshorst.nl

Partycentrum Hof van Hulshorst

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Partycentrum Hof van Hulshorst in Hulshorst.

Bijzonder en onvergetelijk, een dag om nooit meer te vergeten. Partycentrum Hof van Hulshorst is het juiste adres. De flexibiliteit van niet alleen onze zalen, maar juist ook van onze partycrew zorgt ervoor dat wij altijd de juiste oplossing voor u in huis hebben. Het gaat erom u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, zodat u een onvergetelijke dag zult hebben! Geen enkel bruiloftfeest is het zelfde daarom maken wij graag uw feest geheel op maat. In een persoonlijk gesprek komen al uw wensen naar voren en daar springen wij op in. Doordat wij over twee zalen beschikken kunnen wij ieder feest tot een succes maken! Graag maken wij een afspraak om persoonlijke wensen door te spreken en een voorstel op maat te geven.

Trouwen in Hulshorst?

Neem voor meer informatie contact op met Partycentrum Hof van Hulshorst, telefonisch op 0341 45 21 28 , per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen