Adresgegevens

  • Vegelinsweg 20
  • 8501 BA Joure

Contactgegevens

  • 0513 415281
  • info@haske-joure.nl

Party- en Zalencentrum 't Haske

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Party- en Zalencentrum 't Haske in Joure.

Uw huwelijksdag wordt onvergetelijk! Dit kunnen we wel stellen, maar dan wel als uw feest in ´t Haske wordt gevierd. De bediening is uitstekend, de sfeer goed, de ligging centraal, de accommodatie uitermate geschikt en de prijzen zijn betaalbaar. Uw receptie en/of bruidsdiner is bij ons altijd geslaagd. Kom eens langs om dit vrijblijvend door te nemen en overtuig u van de mogelijkheden en betaalbare prijzen. Het receptieboek krijgt u van ons gratis. We beschikken over drie grote receptiezalen die we eventueel kunnen verkleinen tot aparte ruimtes. Alle zalen zijn voorzien van een ruime dansvloer. Ook bij de keuze van live-muziek kunnen wij u adviseren. En wenst u in een originele oldtimer vervoerd te worden, ook dát kunnen wij voor u regelen.

Trouwen in Joure?

Neem voor meer informatie contact op met Party- en Zalencentrum 't Haske, telefonisch op 0513 415281, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen