Adresgegevens

  • Hidalgoweg 2
  • 8938 BA Leeuwarden

Contactgegevens

  • 058 288 13 58
  • info@jupiter-restaurant.nl

Restaurant Jupiter

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Restaurant Jupiter in Leeuwarden.

Zo'n speciale dag als je trouwdag zul je je altijd herinneren. Laat ons er dan voor zorgen dat het ook je móóiste herinnering wordt. Voor een onvergetelijke ervaring hebben wij alles in huis: een unieke locatie aan de oostelijke rand van Leeuwarden, goede bereikbaarheid, een sfeervolle ambiance en altijd de meest feestelijke buffetten. Of heeft u het idee om in uw achtertuin te trouwen? Of heeft u de beschikking over een industrieel pand? Of misschien een sfeervolle oude schuur? Laat u inspireren en als u weet wat u wilt dan zorgen wij dat we de perfecte trouw locatie voor u gaan vormgeven. Wij maken het plaatje helemaal compleet zodat uw bruiloft wordt zoals u het voor ogen heeft!  Ook kunnen wij u diverse mooie locaties elders in Friesland aanbevelen waar wij dan voor u de catering verzorgen.

Trouwen in Leeuwarden?

Neem voor meer informatie contact op met Restaurant Jupiter, telefonisch op 058 288 13 58, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen