Adresgegevens

  • Trijehoek 9
  • 8408 HA Lippenhuizen

Contactgegevens

  • 0513 46 15 04
  • info@restaurantloevestein.nl

Restaurant Loevestein

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Restaurant Loevestein in Lippenhuizen.

Restaurant Loevestein is een leuk en trendy restaurant, waar we graag gasten ontvangen die tevreden naar huis gaan. Ondanks dat we een luxe uitstraling hebben, kunt u bij ons gewoon lekker eten voor een goede prijs. We zijn dan ook erg blij dat we een gevarieerd gastenbestand hebben voor zakenlunches, vergaderingen, familiefeesten tot en met gasten die gewoon lekker bij ons komen eten. De Trochreed, het gebouw wat naast het restaurant ligt, is uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes, recepties en feesten in een informele sfeer. Naast buffetten, kunnen wij hier ook indoor BBQ serveren, met of zonder kok, u kunt de gehele trochreed afhuren en feesten organiseren met of zonder bediening, kortom volop mogelijkheden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Trouwen in Lippenhuizen?

Neem voor meer informatie contact op met Restaurant Loevestein, telefonisch op 0513 46 15 04, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen