Adresgegevens

  • Lemferdingelaan 2
  • 9765 AR Paterswolde

Contactgegevens

  • 050 309 13 77
  • info@landgoedlemferdinge.nl

Landgoed Lemferdinge

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Landgoed Lemferdinge in Paterswolde.

Op zoek naar een bijzondere trouw locatie? Iets unieks? Dan is ons Landgoed zeker iets voor jullie! Voel je eigenaar van dit prachtige landgoed en maak gebruik van alle beschikbare faciliteiten. Geniet van de licht klassieke inrichting, de ruime en weelderige tuin. In overleg met jullie maken we er een heerlijke ontspannen en uiteraard geheel professioneel verzorgde dag van. Landgoed Lemferdinge is een prachtig landgoed waar voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden, omdat het een officiële trouwlocatie is binnen de gemeente van Tynaarlo. U kunt voor zowel de huwelijksvoltrekking als de feestavond op ons landgoed terecht. Informeer naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Trouwen in Paterswolde?

Neem voor meer informatie contact op met Landgoed Lemferdinge, telefonisch op 050 309 13 77, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen